Peab Anläggning AB, Region Väst

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 52 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Trainee Framtidens Samhällsbyggare Göteborg

Framtidens Samhällsbyggare är ett helt unikt traineeprogram som har utvecklats gemensamt av företag och förvaltningar inom Göteborgsregionen. Genom vårt samarbetskoncept formar vi framtidens medarbetare i ett gränsöverskridande program mellan samhällsbyggnadssektorns olika branscher, företag och kommunala verksamheter. Genom programmet ger vi dig chansen att utvecklas på ett sätt som sektorn behöver för att ta sig an framtidens byggande.

Peab Anläggning är stolt över att få vara en del av detta program som ger ungdomar en unik erfarenhet och ett brett kontaktnät som kan öppna för fantastiska karriärmöjligheter inom hela sektorn. Genom programmet ges chansen att utvecklas på ett sätt som sektorn behöver för att ta sig an framtidens byggande.

Som trainee kommer du att få en tillsvidareanställning som Anläggningsingenjör och få vara med i vårt arbete i produktion.

Under 14 månader ingår du i traineeprogrammet och genomför breddningsperioder i tre andra företag eller förvaltningar, samt deltar i ett utvecklingsprogram i kommunikation, grupputveckling och personlig utveckling. Genom att ingå i traineeprogrammet får du chansen att skaffat dig en helt unik erfarenhet och ett brett kontaktnät som kommer att ge dig fantastiska karriärmöjligheter inom hela sektorn.

 Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnadssektorn och känner igen dig själv i följande personliga egenskaper:

  • Kommunikationsförmåga
  • Samhällsengagemang
  • Samarbetsförmåga
  • Handlingskraft
  • Förmåga att kritiskt reflekterande

All information om traineeprogrammet hittar du på www.framtidenssamhallsbyggare.se

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2019-03-08

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg

Kontaktpersoner:

Roland Järlesand, HR Partner

mob: 073-384 28 46

Dela på: