Peabkoncernen

Peab PGS är entreprenören med målsättning att skapa en bostad för alla. Vi gör detta genom att fokusera på kundernas behov, vara processorienterade och vara den lärande organisationen. Inom bolaget arbetar vi nytänkande och hållbart utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. I grunden för vår affär har vi vårt kundorienterade och flexibla byggsystem, för flerbostadshus, som vi löpande utvecklar. Vi råder över en stor del av bostadsprocessen och säljer, tillverkar, monterar och levererar kompletta bostadsprojekt. Peab PGS är det enkla och trygga valet vid nyproduktion av bostäder.

Eftermarknadsansvarig

Peab PGS befinner sig i en omstrukturering och expanderar i Stockholm- och Mälardalsregionen, vi söker nu en Eftermarknadsansvarig med utgångspunkt från huvudkontoret i Solna. Företaget ingår i Peab Byggsystem som består av totalt 4 bolag; Skandinaviska Byggelement, Peab PGS, Lättklinkerbetong och AB Smidmek. Den totala omsättningen 2017 i Peab Byggsystem var ca 1,3 miljarder kr och antalet anställda omkring 620 personer.

Arbetsuppgifter

Som Eftermarknadsansvarig på Peab PGS kommer du att ha det övergripande ansvaret och vara företagets kontaktperson gällande projekt i eftermarknadsskede - från överlämnande till kund fram till garantitidens slut. Du har ett övergripande ansvar att tillse att våra kundåtaganden uppfylls i omfattning enligt våra entreprenadkontrakt och att garantiärenden hanteras skyndsamt och korrekt.

I dina arbetsuppgifter ingår även bland annat:

  • Delta på driftgenomgång med driftpersonal.
  • Bokar, håller och protokollför överlämningsmöte med kund och lokal Peab Byggserviceorganisation.
  • Representerar Peab PGS vid garantibesiktningar och servicetillfällen
  • Ser till att erfarenheter från garantitiden rapporteras och återförs till berörda avdelningar inom PGS
  • Ekonomiskt ansvar för eftermarknad, exempelvis; årsbudget och kostnadsuppföljning,
  • Fakturahantering och fördelning av kostnader.

Krav

  • Arbetat med planering och genomförande av bostadsproduktion, alternativt eftermarknadsarbete inom bostadsproduktion
  • Erfarenhet av service och kundkontakt
  • God datakunskap
  • God svenska i tal och skrift

Personliga egenskaper 

Du som person har lätt för att samarbeta och har ett gott bemötande med kunder. Du har en förmåga att kunna upprätta och vårda kontakter som verksamheten kräver. Att trivas i kontakt med människor, och tycka om att vara spindeln i nätet ser vi som en självklarhet i denna roll. Du har en förmåga att kunna planera och samordna flera arbetsuppgifter samtidigt, och jobbar på ett strukturerat arbetssätt. Du kan arbeta självständigt, och är pådrivande inom ditt område.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Tillträde efter överenskommelse, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor gällande tjänstens innehåll kontaktar du Jörgen Lunneborg, jorgen.lunneborg@peab.se

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi erbjuder 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2018-08-31

Arbetsplats/placeringsort:

Solna

Kontaktpersoner:

Jörgen Lunneborg, Projektchef

mob: 0733-374329

Dela på: