Peab PGS AB

Peab PGS är entreprenören med målsättning att skapa en bostad för alla. Vi gör detta genom att fokusera på kundernas behov, vara processorienterade och vara den lärande organisationen. Inom bolaget arbetar vi nytänkande och hållbart utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. I grunden för vår affär har vi vårt kundorienterade och flexibla byggsystem, för flerbostadshus, som vi löpande utvecklar. Vi råder över en stor del av bostadsprocessen och säljer, tillverkar, monterar och levererar kompletta bostadsprojekt. Peab PGS är det enkla och trygga valet vid nyproduktion av bostäder.

Projektledare

Peab PGS AB är ett dotterbolag inom Peab-koncernen som har ansvaret för att förvalta och vidareutveckla ett byggsystem för flerbostadshus med industrialisering som grund. Inom bolaget finns funktioner för Marknad, Supply Chain och Slutmontering. Bolaget har kontor i Solna med Stockholm, Mälardalen och Örebro som arbetsområde. Vi söker medarbetare som vill arbeta i byggbranschen, fast på ett annorlunda sätt.

Just nu söker vi en projektledare som vill ta ansvar för och driva flera montageplatser parallellt. Som projektledare är du ansvarig för våra projekt från kontraktsskrivning fram till överlämnande till kund. Som projektledare har du ett helhetsansvar för projekten och arbetar nära våra montageledare som är ansvariga för montaget på plats. Du är operativ i genomförandet av våra projekt vilket medför samarbete med både beställare, intern personal och underentreprenörer. Tjänsten utgår från vårt kontor i Solna men kräver viss närvaro på arbetsplatserna vilket innebär en del resor i tjänsten.

På våra byggarbetsplatser värderar vi arbetsmiljö och kvalitet högt och det innebär att du som projektledare tillsammans med montageledaren för laget ständigt strävar efter att få alla att göra "rätt från början" och att ständigt bli bättre. Är det en bra arbetsmiljö som intresserar dig?

Vi söker dig med relevant utbildningsnivå inom byggbranschen eller motsvarande på gymnasie- eller högskolenivå. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har arbetat minst 2-3 år som projektledare, platschef eller entreprenadingenjör vid bostadsprojekt eller motsvarande. Du rapporterar till vår Projektchef.

Som person är du kommunikativ och strukturerad. Du har hög integritet och naturlig god förmåga att samarbeta med människor på ett positivt och konstruktivt sätt. Du är drivande utan att tappa förmåga att vara lyhörd och har fallenhet att se helheten. Självklart har du ett äkta intresse av människor och är duktig på att bygga förtroende.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2018-06-30

Arbetsplats/placeringsort:

Solna

Kontaktpersoner:

Jörgen Lunneborg, Projektchef

mob: 0733-374329

Dela på: