Peab Anläggning AB, Region Väst

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 15 000 anställda och en omsättning på 50 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsledare - Mark

Vill du vara del av en engagerad arbetsgrupp som arbetar i Borås/Sjuhärad med omnejd? Just nu söker vi Arbetsledare med kompetens inom markarbeten till vår verksamhet Drift och Underhåll. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen, vill du bli vår framtida kollega? Läs vidare och ansök redan idag.

Om tjänsten som Arbetsledare

I rollen som arbetsledare kommer du att bistå platschefen. Du hjälper till att planera, leda och fördela arbetet. Arbetet innefattar många typer av arbetsuppgifter, bland annat: kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal och maskiner, fakturering samt delaktighet vid budget. Har du intresse och erfarenhet av att räkna på jobb kommer du att trivas riktigt bra i denna grupp.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som arbetsledare krävs det att du har god samarbetsförmåga. Du är lyhörd, kommunikativ och tvekar aldrig på att hjälpa till där det behövs. Som person har du ett engagemang utöver det vanliga och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Din profil

  • Erfarenhet från branschen
  • God datorvana 
  • B-körkort

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2018-02-28

Arbetsplats/placeringsort:

Borås

Kontaktpersoner:

Emma Olausson, HR

mob: 0733373345

Ulf Stålborg, Arbetschef (biträdande)

mob: 0733-37 36 14

Dela på: