Peab AB

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Grundläggningsarbetare

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Till vår verksamhet i region Mitt söker vi nu både maskinist och pålhjälpare för att kunna utföra pålningsarbeten, spontningsjobb med grävmaskin och tillhörande Movax,  borriggar, grävmaskin med borragregat samt grävmaskin med mast för slagna stålpålar. Grundläggningsarbetare som med fördel har erfarenhet av att arbeta på utsida pålkran. Vi utför flertalet av de grundläggningsmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis betongpålning, spontning, slagning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet i regionen utgår från Norrköping men tjänsten kan medföra resor över hela landet.

Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Du är engagerad och kan både arbeta självständigt och i arbetslag. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Arbetsplats/placeringsort:

Norrköping

Kontaktpersoner:

Katrin Bendiksen, Personal

tfn: +46 031-7008531

mob: +46 0733-372745

Mikael Johansson

tfn: +46 11-325203

mob: +46 733-848481

Dela på: