Peab AB

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Arbetsledare

Peab Grundläggning AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Peab Grundläggning AB består av 180 medarbetare uppdelade på tre regioner och tre tillverkande pålfabriker. Mot bakgrund av en kontinuerligt ökande efterfrågan på våra produkter och tjänster har vi nu för avsikt att utöka verksamheten med ytterligare en region. Genom lokal närvaro sätter vi kunden i fokus och kan erbjuda flera tekniska lösningar av hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och bidra till Peab Grundläggnings fortsatta utveckling och driva verksamheten framåt i Mellansverige med fokus på Örebro, Linköping, Norrköping, Nyköping och Jönköping.

I rollen som arbetsledare arbetar du nära dina platschefer med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag ute på byggarbetsplatsen i den dagliga verksamheten mot uppsatta projektmål, och får möjligheten att driva arbetet tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer, men också ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning och har arbetslivserfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, i en arbetsledande position. Som person är du uthållig, kreativ och tydlig. Vidare är du självgående och har god datavana. Tjänstens natur kräver ett lugn, en öppenhet för förändringar och ett maskinintresse – du vill och kan ta ansvar för ditt och ditt teams arbete och sätter teamanda och service högt i kurs! God förståelse för det svenska språket i tal och skrift samt körkort med tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2017-10-31

Arbetsplats/placeringsort:

Norrköping

Kontaktpersoner:

Katrin Bendiksen, Personal

tfn: +46 031-7008531

mob: +46 0733-372745

Mikael Johansson

tfn: +46 11-325203

mob: +46 733-848481

Dela på: