Peab Grundläggning

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Maskinist/Borrare, Grundläggning

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning.

Till vår verksamhet i region Väst söker vi en borrare till vår nya borrigg (Volvo EC300 med tillhörande 12m mast). Vi utför flertalet av de borrmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis topphammarborrning och sänkhammarborrning. Vår verksamhet i regionen utgår från Göteborg men tjänsten kan medföra resor över hela landet.

Vi söker dig som har erfarenhet av entreprenadborrning eller brunnsborrning, men att du helst har kört liknande maskin tidigare. Du är engagerad och kan både arbeta självständigt och i arbetslag. Vidare är du serviceinriktad och har god samarbetsförmåga.

B-körkort och bil är ett krav.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2017-10-31

Arbetsplats/placeringsort:

Göteborg

Kontaktpersoner:

Katrin Bendiksen, Personal

tfn: +46 031-7008531

mob: +46 0733-372745

Dela på: