Peab Grundläggning

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Geokonstruktör

Peab Grundläggning AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom spontning, pålning, borrning och grundförstärkning. Grundläggning är ett viktigt och många gånger tekniskt komplicerat arbete som innebär allt från geotekniska lösningar till professionellt genomförda entreprenaduppdrag. Inom Peabkoncernen lägger vi grunden för hus, broar, hamnar och spår samt engagerar oss i hela produktionskedjan. Peab Grundläggning är ledande inom sitt område och du erbjuds en utmanande och varierande tjänst i en växande verksamhet.

Vi söker dig drivna, nyfikna och teknikintresserade nyutexaminerade ingenjör som vill vara en del av ett spännande bolag och ett gott gäng, med många tekniskt komplicerade projekt. Du kommer att få möjlighet att utvecklas inom grundläggning och geoteknik där det på sikt finns god möjlighet att växa och ta en nyckelroll i organisationen.

Som geokonstruktör kommer du till en början vara ute i produktionen för att få en förståelse för helheten för att kunna bidra till bästa möjliga affär. I dina arbetsuppgifter ingår även att med stöd från en erfaren geotekniker;

  • Ta fram effektiva lösningar i anbud och i projektering
  • Erbjuda teknisk spetskompetens till vår produktion
  • Driva utveckling och omvärldsbevakning 
  • Komma med kreativa lösningar vid tekniska problem

Placeringsort för tjänsten är Malmö men du kommer att stötta Peab Grundläggning över hela landet. Körkort och tillgång till bil är därför ett krav.

 

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2017-11-30

Arbetsplats/placeringsort:

Malmö

Kontaktpersoner:

Katrin Bendiksen, Personal

tfn: +46 031-7008531

mob: +46 0733-372745

Ola Mårtensson, arbetschef

tfn: 040-31 75 30

mob: 0733-37 66 20

Dela på: