Peab AB

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Rekryteringsspecialist

Peab Anläggning söker nu en rekryteringsspecialist. Brinner du för att hitta nya arbetssätt och vill utvecklas inom rekrytering och HR? Ser du dig själv vara med i utvecklingen av HR-arbetet i en expansiv bransch? Då är detta ett drömjobb för dig!

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara en del i vårt HR-team och ha en viktig roll i att tillhandahålla ett starkt och affärsnära HR-stöd till verksamheten. I din roll som HR-specialist jobbar du aktivt och drivande mot rekryterande chefer, spännande kandidater och samarbetspartners. Som rekryteringsspecialist ansvarar du för att driva och utveckla hela vårt rekryteringsarbete. Du kommer att ansvara för alla delar i rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till search, annonsering, intervjuer, tester, referenstagning och avtalsskrivning. Rollen innefattar ett stort nätverk både internt och externt. Du arbetar tillsammans med övriga HR-specialister samt HR-generalister, rapporterar till personalchef och har din placering på regionens huvudkontor i Solna.

Kvalifikationer
Du har en universitet- eller högskoleutbildning inom personal eller motsvarande. Vi ser gärna att du som söker har minst två till tre års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, tex genom arbete inom bemanning och/eller rekrytering. Du är van att använda dig av flera olika sökmetoder och har du jobbat med LinkedIn Recruiter som verktyg är det meriterande. Vi söker dig som är driven, relationsskapande och nytänkande. Du ska trivas i en koordinerande men omväxlande roll och vilja utvecklas inom, rekrytering och även inom andra HR-områden i framtiden.

Tjänsten är tillsvidare men inleds med en provanställning. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.
B-körkort är ett krav.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2017-09-15

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Ida Törneke, Personalchef

mob: 072-533 78 81

Maria Osihn, HR-specialist

mob: 070-779 42 56

Dela på: