Swerock AB

Swerock är en av Sveriges största leverantörer av fabriksbetong, grus och bergkross till bygg- och anläggningsbranschen, samt erbjuder transport- och entreprenadmaskintjänster under varumärkena Cliffton samt Cliffton Mining. Vi erbjuder även återvinning av produktionsavfall från projekt inom bygg- och anläggningsbranschen. Omsättningen är cirka 4,8 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 900. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Processtekniker

Till en av Swerocks betongfabriker i Södra Stockholm söker vi nu en medarbetare som vill ingå i ett arbetslag där vi har roligt på jobbet!

Om tjänsten

Som processtekniker ansvarar du för framställning av betong genom processtyrning samt planering av inleveranser och betongbilar. Arbetet innebär samarbete med leverantörer och chaufförer samt kontakt med kunder. I rollen ingår även att vara behjälplig vid underhåll och lättare reparationer av betongfabriken.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi söker dig som vill ha frihet under ansvar och värnar om att ge en hög service. Du är praktiskt lagd, har en god samarbetsförmåga och trivs med ett flexibelt arbetssätt.

Kravprofil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har god datorvana och har du Klass II betongutbildning samt erfarenhet av att framföra maskinfordon så som hjullastare är detta meriterande. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2017-10-17

Arbetsplats/placeringsort:

Stockholm

Kontaktpersoner:

Michael Carlsson, produktionschef

mob: 0733-84 77 39

Dela på: