Peab AB

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Entreprenadingenjör till Drift och underhåll

Arbetsuppgifter
Som Entreprenadingenjör står du inför en omväxlande, rolig och intressant arbetsvardag!
Arbetet innefattar stöttning och kontroll av ekonomisk styrning samt tekniska frågor i projekt, samt övergripande stöttning i löpande kalkyl/ anbudsprocesser mot Arbetschef och Platschefer.

Du kommer att ha en central roll i arbetet med ekonomi, kalkyl och anbud på Peab Drift och underhåll i Norrköping som i nuläget har ca 65 medarbetare. Du kommer att samarbeta tätt med en kollega som utgår från Linköping samt Arbetschefen och Platscheferna. Du har förmågan att självständigt driva projektekonomiska rutiner samt stötta i ett upprätthållande av dessa i samarbete med produktion. Tjänsten erbjuder flertalet sociala kontaktytor. Tjänsten är nyinrättad och det finns utrymme för att forma tjänsten tillsammans med din chef.

Du kommer att utgå från kontoret på Bangårdsgatan 5 i Norrköping, men projekten kan även vara lokaliserade i övriga delar av Östergötland.

Vem är du?
Du har flerårig vana från branschen och kunskaper om anläggningsproduktion i Entreprenadingenjörsrollen alternativt som Arbetsledare, Platschef eller Kalkylator. Motivera gärna vid ansökan vad du har för egna erfarenheter relaterade till sökt tjänst. Ett krav är mycket goda kunskaper i Excel. Vi ser även att du har Körkort B.

För att trivas hos oss behöver du vara flexibel, men samtidigt beslutsam och kunna arbeta självständigt genom ett strukturerat arbetssätt. Kanske har du en bakgrund som Platschef, men  är nyfiken på att komma vidare och använda dina gedigna kunskaper och erfarenheter i syfte att stötta gruppens Platschefer. Du kommer att mätas på ditt resultat och planerar självständigt ditt arbetsutförande.

Vilka blir dina kollegor?

Vi är ett sammansvetsat gäng som tycker om det vi arbetar med, exempelvis att dela med oss av erfarenheter och prata lösningar som gör arbetsvardagen lättare. Vi ser gärna ett tillskott till gruppen som gillar att ha det trevligt på jobbet och som förstår att om vi tillsammans gör kunden nöjd så blir jobbet både roligare och lite lättare. Om du kommer med kunskaper som vi inte besitter så lyssnar och lär vi gärna, men vi vill också gärna dela med oss av det vi kan. Alla oavsett bakgrund och härkomst är välkomna och vi ser mångfald som en styrka!

Telefonförsäljare gällande denna annons undanbedes.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2017-07-28

Arbetsplats/placeringsort:

Norrköping

Kontaktpersoner:

Henrik Wallin, Arbetschef

Dela på: