Peab Anläggning AB

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 14.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Platschef, anläggning

Är du en driven ledare som tillsammans med ditt team vill skapa stabilitet, påverka och utveckla den lokala marknaden och göra Peab Anläggning till det självklara valet? Då ska du söka tjänsten som Platschef hos oss på Peab Anläggning.

Om tjänsten
Som platschef har du ansvar för att leda, prioritera och genomföra projekt inom anläggning lokal marknad. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att rätt man är på rätt plats för att uppnå effektivitet, lönsamhet samt kvalitet i alla led. Då arbetsområdet är Dalarna kommer tjänsten infatta resor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

• Ekonomiskt ansvar för projekt
• Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
• Planera och leda projekt från början till slut
• Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt kvalitetsansvar inom dina projekt.
• Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer
• Se affärsmöjligheter och ta dessa i hamn

Kravprofil
För att trivas och bidra i rollen tror vi att du har en teknisk utbildning motsvarande tekniskt gymnasium, högskola eller likvärdigt. Du har flera års erfarenhet inom anläggningsbranschen. Du har god datorvana, B-körkort och tillgång till bil. 

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda, utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, och medarbetare. Du är flexibel och har med det lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande!

Vi har i den här rekryteringen redan gjort våra val av mediekanaler och rekryteringspartner och avstår därför gärna samtal från andra leverantörer. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag:

2017-06-25

Arbetsplats/placeringsort:

Sälen

Kontaktpersoner:

Mari Palm, personal

mob: 072-533 78 04

Mikael Rantanen

mob: 073-337 50 91

Dela på: